Zelený čaj s citronem

přírodní parfém

Hodnoceno 5.00 z 5 na základě 2 hodnocení zákazníků
(Hodnocení: 3)

od 137

  • 1 ml
  • 5 ml
Zrušit výběr

Popis produktu

Toto je vůně pro energizaci a posílení a přitom je tak jemná.

Parfémová kompozice se vyznačuje základem zeleného čaje v síle absolue, hlava jsou citrusové tóny.

Dojem a působení jsou vhodné před mentálním či psychickým výkonem jako stimulant i po něm pro uvolnění, osvěžení a načerpání nové energie.


Způsob použití

Otočte lahvičku a přiložte aplikátorem na kůži a lehce přejeďte. Pro lehký dojem vůně použijte parfém zhruba na 1 centimetr délky. Chcete-li docílit opravdu silný dojem a terapeutické dopady na osobnost, vytvořte parfémem delší stopu nebo jej použijte na více místech. Doporučené místo pro nanesení parfému je na vnitřní straně zápěstí.

Lahvička s parfémovou kompozicí je vybavena pohodlným rollonem, který nechává dostatečnou stopu parfému.


Lepší dohromady

Vydejte se do dalekých světů, nechte se unést svěží vůní zeleného čaje. Načerpejte energii a pusťe se do odvážných a netušených skutků. Buďte nevšední.


Hodnocení zákazníků

  1. J

    nádherně voní

    Hodnocení 5 z 5

    Jiřina (ověřený vlastník)

  2. J

    Nádherná svěží vůně úžasná na léto
    Osvěžující (zelený čaj s citrusy mluví za vše)
    Přírodní a přesto se opravdu vyrovná luxusním konvenčním parfémům, ovšem bez konzervantů a vydrží vonět celý den.

    Jitka (store manager)

  3. J

    Vůně mne překvapila. Je to vůně čistoty s nádechem exotiky. Je velice příjemná a osobitá.

    Hodnocení 5 z 5

    Jana (ověřený vlastník)

Přidat recenzi

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Kompletní zelený čaj s citronem

Složení

Parfémová kompozice, jojobový olej.

Jojoba kalifornská

Jojoba kalifornská (Simmondsia chinensis) je jediný druh čeledi jojobovité dvouděložných rostlin z řádu hvozdíkotvaré (Caryophyllales). Jsou to drobnolisté keře rostoucí ve vyprahlých oblastech Sonorské pouště v Kalifornii. Jojobový olej má mnohostranné využití.

Semena jojoby obsahují 47 až 62 % kapalného vosku který taje již při 7 °C. Je to světle žlutá nežluknoucí kapalina bez vůně, prodávaná jako ‘olej jojoba’. Používá se v kosmetice, farmacii i jako mazadlo vysokoobrátkových motorů, neboť odolává vysokým tlakům. Vosk z jojoby používali indiáni jako olej. Je nestravitelný a může být proto součástí redukční diety. V dnešní době je jojoba pěstována na různých místech světa, např. ve Španělsku.

Více z Dokonalé Lásky